Hur man vinner stort på bingo

Det finns en del strategier för att kunna göra just det när man spelar online bingo, men de flesta av dessa tips kan också användas i bingohallar. Det gäller att vara smart och förstå att bingo endast handlar om tur och att dessa spel som är det inte kommer att generera mycket genom att spela stora summor och således ge större vinster. I denna artikel ska jag ta upp ett par saker man kan tänka på för att kunna ha en större chans att vinna.

Gör så att pengarna räcker längre

Som jag nämnde ovanför så blir det inte per automatik att man vinner mer om man satsar mer, det är snarare tvärtom. För att ha större chanser att vinna måste man hålla sina satsningar låga och ge sig själv fler chanser att vinna. Det betyder att desto fler gånger man är med och spelar desto fler chanser har man och det är väldigt logiskt. Tänk att man köper skraplotter och de som vinner är oftast de som köper dem med ett jämnt mellanrum, som det heter ”You have to be in it to win it”.

Jackpottar

Att spela oftare ger också fler chanser att dra hem en ordentlig jackpott och det är alltid stora pengar vart man än spelar. Det som skiljer sig från sida till sida är hur ofta man har chans på jackpottar och hur stora de är så klart. Vissa spelare spelar endast aktivt under jackpottdagar eller dagarna i vissa fall. De gör detta just eftersom att de vet att de kan tjäna mycket mer än de resterande dagarna genom att göra detta. Om du letar efter mer intressanta Jackpots, besök sedan https://www.storspelare.com/turneringar.

Aktivitet

Många tror att det lönar sig mer att spela när det är färre som är aktiva på sidorna, men det är helt tvärtom faktiskt. Ju fler det är som är aktiva desto större chans har man att vinna då, det gäller att ha en bra timing exempelvis på morgonen eller kvällar då färre spelare kan konkurera om de borden man själv vill spela.