Spela mot shootern i craps

Ofta när man spelar craps (tärning online) så spelar man på passlinjen, och du satsar ofta på den point som du som shooter etablerar, de gånger då du inte vinner eller förlorar direkt på första kastet i en omgång.

Det är dock inget som säger att du måste spela enligt detta tillvägagångssätt. Du kan istället göra precis tvärtom och välja att satsa emot shootern, det vill säga dig själv, eller rättare sagt, satsa emot den point som du själv etablerar.

Det är precis lika enkelt som att satsa på pointnumret, bara att du väljer att tro på motsatt utgång.

Börja inte med passlinjen

När du spelar på shootern så gör du din första satsning på passlinjen. Med denna strategi gör du tvärtom, och satsar på icke passlinjen.

Därefter, det vill säga i kommande omgångar, satsar du på insidesnummer, givetvis bortsett från det nummer som etablerats som point. Du satsar dina pengar på 5, 6, 8 och 9, men skulle något av dessa nummer råka vara point så satsar du alltså inte på det.

Om ett av dessa tal kommer upp före den 7:a som du vill undvika, så vinner du, eller rättare sagt, du förlorar inga pengar. Om två eller tre av talen kommer upp före sjuan så går du med bra vinst på omgången.

Om du skulle ha otur så att sjuan kommer upp före något av dina tal kommer du att förlora pengar, och det gör du även om pointen kommer upp före något av dina tal.

Lätt att förstå

När du letar efter en fungerande spelstrategi som du kan använda dig av när du spelar craps, vill du säkert att den ska vara så enkel som möjligt att förstå sig på, så att du kan komma igång med den så snabbt som möjligt.

Att spela mot point är ju väldigt enkelt, och faktum är att du kan sätta igång med den här strategin direkt när du har läst färdigt denna artikel. Pröva dig fram lite försiktigt först, så kan du välja att spela craps med större insatser efter en stund.

Se till att du känner dig bekväm med både craps som spel och den här strategin innan du börjar satsa för fullt. Tänk på att det är dina egna pengar du spelar med, så spela med eftertanke och klokhet, så kommer du att få en rolig spelupplevelse.

Craps hör till de roligaste spelen som finns på casino online, och det kommer du nog snart att upptäcka.