Låt spelstrategin hjälpa dig vinna i craps

Gillar du att spela tärning online (craps)? Det är du långt ifrån ensam om. Allt fler upptäcker att craps, i all sin enkelhet, är ett väldigt givande och roligt spel, som lätt kommer lite i skymundan av alla glittrande slots, men som är nog så spännande. Om du vill kan du även försöka öka på dina chanser till att vinna genom att använda en bra spelstrategi.

En klok spelstrategi att börja med kan vara att börja med en satsning på passlinjen. När du har etablerat en point kan du använda dig av maxoddsen på det numret. Det gör att du får bättre betalt om du vinner.

Om du exempelvis börjar med att satsa 20 kronor och kastar 5, så kan du sedan ta odds på fyra gånger den summan, och kan då vinna 80 kronor utöver din insats. Om du istället hade valt att inte använda dig av maxoddsen, och du sedan hade slagit 5 igen, hade du bara vunnit 20 kronor i förtjänst.

Naturligtvis blir du gladare över att med ett enkelt kast kunna fylla på spelkontot med 80 kronor extra.

Ibland erbjuds helt galna vinstodds

Tidigare i artikeln nämndes att ett maxodds kan vara exempelvis fyra gånger summan, och det är helt normalt, men du kommer att upptäcka att det ibland kan vara galet höga maxodds, exempelvis 100 gånger pengarna.

Om man skulle titta på en satsning på $505, skulle du då kunna få en förtjänst på $755, vilket i procent skulle innebära att du på en enda satsning kunde gå med en vinst på 149,5 %. Helt galet, men otroligt givande och roligt.

Det gäller att komma ihåg att sannolikheten att du ska lyckas kasta din point alltid är lika hög, oavsett om du satsar högt eller lågt, och om du då vill tjäna så mycket som möjligt de gånger satsningen lyckas, ja då måste du helt enkelt använda dig av maxoddsen.

Som alltid när du spelar gäller det att du har bra koll på pengarna, och det är förstås bra om du på förhand har tagit ett beslut om hur mycket du har att röra dig med, och vad din maximala spelbudget ligger på.

Oavsett hur bra du tycker att din spelstrategi fungerar så bör du inte överskrida den gräns du har satt upp, utan då är det bättre att hålla dig till gränsen, och ta nya tag en annan dag. Spela klokt och ha kul, då är spel på craps som bäst.